Mijn naam is Angelique

Het gedrag van dieren heeft mij al mijn hele leven geïnspireerd. Na mijn lagere en middelbare school afgerond te hebben ben ik eerst begonnen met de opleiding hondentrimster. Nadat ik deze afgerond heb kwam ik erachter dat ik wat meer afwisseling wilde.

Ik ben gaan werken in een dierenartsen praktijk en heb de opleiding paraveterinair afgerond.

In de periode dat ik werkzaam was in deze branche heb ik nog heel veel ander opleidingen gevolgd. Een aantal hiervan zijn apotheekbeheer in een dierenartspraktijk, tandheelkunde honden en katten, voedingsadviseur hond en kat.

Maar de interesse in het gedrag van dieren bleef me inspireren. Het gedrag van honden sprong hier voor mij boven uit. Dus ben ik begonnen met een studie van 3 jaar voor kynologisch instructeur en hondengedragstherapeut bij Dogvision.

Nadat ik deze afgerond heb ben ik in september 2009 na 13 jaar werkzaam geweest te zijn in de dierenarts praktijk gestart met Hondenschool Angelique. Natuurlijk houd ik me voortdurend bezig met de ontwikkelingen die gaande zijn met betrekking tot het gedrag en trainen van honden.

Hondenschool Angelique is een school met een eigen concept. Er wordt getraind volgens een positieve trainingsmethode.

De groepen zijn klein.

Dit biedt de mogelijkheid dat iedere baas hond combinatie traint op zijn eigen niveau en tempo.

Honden zijn net als mensen naar mijn mening niet in hokjes te plaatsen. 

Tevens biedt het mij als instructeur de mogelijkheid de hondeneigenaren het inzicht in hondengedrag te geven die ze nodig hebben en verdienen om een leuk en goed leven met hun hond(en) te krijgen.

Contact

Hondenschool Angelique

Distelweg 25

2215 DS Voorhout

06 41 948 640

hondenschoolangelique@gmail.com

© Copyright 2022 . Alle rechten voorbehouden.

Search